logo zwart 195x181trudy 2020 Trudy ten Have  (1961)

Van jongs af aan ben ik bekend met verlies en rouw. Door mijn persoonlijke ervaringen en mijn belangstelling op dit gebied kan ik anderen op een natuurlijke manier ondersteunen en begeleiden. 

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van verlies en rouw. Zo heb ik de opleiding 'Stervensbegeleiding' afgerond. Vervolgens ben ik opgeleid tot Rouwbegeleider/Verliesconsulent bij Opleidingen Land van Rouw. Dit is een geaccrediteerde post-hbo-opleiding met als basis het systemisch denken en werken. Aansluitend heb ik er de therapeutische vervolgopleiding 'Werken met Gestolde Rouw' afgerond. Daarna heb ik de training 'Omgaan met trauma' gevolgd bij Gwen Timmer. In juni 2019 heb ik de opleiding tot trainer afgerond bij Opleidingscentrum Het Balkon.

Ik heb professionele ervaring opgedaan in mijn dagelijkse werk bij een grote dienstverlenende organisatie en sinds 2006  werk ik in een hospice als zorgvrijwilliger. Daarnaast begeleid ik kinderen, jongeren en volwassenen bij hun verlieservaringen. Verder geef ik lezingen, ik geef workshops en trainingen aan managers die in hun functie met medewerkers met verlieservaringen te maken hebben, en ik begeleid hun werknemers individueel of in een lotgenotengroep. Per september 2019 geef ik trainingen aan zorgvrijwillgers die werkzaam zijn in de palliatieve terminale zorg. 

Met een schat aan kennis en ervaring ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van mensen die met (komend) verlies te  maken hebben.

mozaiek215x215homespiegel215x215verliesbomen215x215begeleidingbruggetje215x215blogtrudy215x215trudy

 

 

Ga naar boven